Animal Onesie

Animal Onesie

Wat is een animal onesie?

Een animal onesie is een dierenjumpsuit uit één stuk stof een “onepiece”. In Nederland en Belgie zijn vooral Animal Onesies bekend als festival outfit of als vrolijk huispak. Tegenwoordig wordt een animal onesie voor steeds meer gelegenheden aangetrokken. Vanwege de zachte warme stof, werd de onesie in het verleden vooral als pyjama-jumpsuit of huispak gebruikt. Echter de onesie ziet er zo leuk uit dat deze ook als skiverkleedpak, (apres)ski pak,  carnavalspak, themafeesten en vrijgezellepartijen voorbijkomen.

Ik wil een onesie dier!

Een Onesie is een onepiece verkleedpak bestaande uit één stuk stof. De Onesie zit losjes en is verkrijgbaar in verschillende thema’s. Per Onesie varieert de uitvoering, de meeste onesie jumpsuits bestaan uit een felkleurige stof, hoodie en staart. De Animal Onesie is geïnspireerd door een dierenthema. Naast dierenpakken als kangeroo, olifanten, dinosauruspakken, koeien, eenhoorns (Animal Onesies) zijn karakters uit populaire tekenfilms, strips, mangafiguren. Populaire outfits zijn Pikachu (Manga) , Winnie the Pooh, Despicable me, Hello Kitty (Disney), maar ook (Nintendo) het Mariopak, Luigipak .

Waarom een animal onesie kopen?

De onesie is een fashion item geworden.  Ben jij een kroegtijger, een hoogvlieger of een lui(p)aard? Met de animal onesie dierenpakken kan je laten zien wie het echte feestbeest is! Alle soorten dieren onesies zijn verkrijgbaar. Ze worden gratis bezorgd in Nederland en Belgie. Je kan ze bestellen via animal onesie!